Reklama

Mini kreditas

Mini kreditas - tai paskolą už nedidelį mokestį, ji išduodama trumpam laiko tarpui. Pavyzdžiui, 15 dienų arba mėnesiui, gali būti išduotas ir keliems mėnesiams ar net metams. Nematau prasmės išradinėti skirtingus klasifikatorius.
Norint gauti mini paskola daugeliu atvejų pakanka, kreiptis į savo banką, tureti savo pasą (jokių kitų dokumentų nereikia) ir gauti lėšų. Palūkanų normos už šias paskolas yra gana didelės.
Palyginkite,  pirmiausia, mes turime palyginti  paskolos suma - ar tai yra dešimt tūkstančių, ar dvidešimt arba trisdešimt. Kitas - laikotarpis. Negali būti lyginamas mini kreditai su laikotarpiu paskolos trijų mėnesių ir šešių mėnesių.
Ir, žinoma, ne mažiau svarbu- kaip jie buvo išduoti. Jei, norint gauti tokią mini paskolą, jūs turite praleisti daug laiko eilėje, o dar  iš darbdavio pristatyti pažymą,  gal tai - ne geriausias variantas gauti mini kredita.
Kalbant iš esmes, mano nuomone,  jai jums reikalinga nedidelę pinigų sumą, lengviausias būdas pasiskolinti  ko nors, nes paskola  keletą šimtu litu - nera gerai, kam mokėti daugiau? Paskola mažai sumai nera  teisingas sprendimas.