Reklama

PIRMA PASKOLA NEMOKAMAI !

Pirma paskola be palūkanų?
Pirma paskola nemokamai – kas ją gali suteikti?

Šios paskolų įmonės teikia pirmą paskolą nemokamai.
Žemiau pateiktos įmonės, kurių dauguma duoda pirmą paskolą nemokamai.
Prieš imdami paskolą, reikėtų apsvarstyti ir savo galimybes ja grąžinti.

Nemokama paskola, paskola be palūkanų ir panašūs reklaminiai šūkiai kviečia skolintis daugybėje vietų ir situacijų. Dažnai pamąstome, kad tai tik reklaminiai triukai, tačiau nemokama paskola iš tiesų yra realus dalykas, kuris siūlomas pirmąjį kartą besiskolinantiems toje bendrovėje, kuri taiko šią patrauklią akciją. Taigi, jei pritrūkote nelabai didelės pinigų sumos ir skolinatės pirmą kartą, Jūs turite didelį šansą pasiskolinti visai be pabrangimo!


SMSCREDIT.LT
Paskolos suma: 50 - 700 EUR.
Maksimalus terminas: 30 dienų.
Pirmas kreditas iki 300 EUR nemokamai!


CREDIT24.LT
Kreditai: nuo 50 iki 3000 Eurų.
Maksimalus terminas: 24 mėnesiai.
Papildomos sąlygos: Skolinantis pirmą kartą taikomas 500 EUR limitas.
Pirma paskola iki 500 EUR tik 1 €. 


FERRATUM
Paskolos suma: Iki 1000 EUR.
Maksimalus terminas: 3 mėnesiai.
Pirmas kreditas iki 1500 Lt nemokamai!



Nemokama paskola, skirtingai ne įprasta paskola, tokia yra suteikiama ne tik be palūkanų, bet ir be administravimo, sutarties sudarymo ir kitų mokesčių. Žinoma, pačią paskolą reikės grąžinti, tačiau grąžinsite lygiai tiek, kiek pasiskolinsite iš kreditų bendrovės. Toks pasiūlymas ypatingai patrauklus rinkoje pasirodžius puikiems pasiūlymams (buitinės, kompiuterinės ir kitos technikos ar panašiems), o taip pat tuomet, kai netikėtai pritrūkstama pinigų, pavyzdžiui patyrus nenumatytų išlaidų kelionei, sugedus transporto priemonei ar kitose panašiose situacijose.

Labai didelis nemokamos paskolos privalumas yra ne tik palūkanų ir įvairių mokesčių nebuvimas, bet ir tai, kad šios paskolos visuomet suteikiamos žaibiškai greitai. Dėl šiuolaikinių technologijų, elektroninės bankininkystės ir puikiai išvystyto interneto tinklo paskolos internetu net ir pirmąjį kartą gali būti suteikiamos per kelias minutes. Taigi, net ir vykdami į prekybos centrą bei pastebėję, kad namuose palikote piniginę, galite pasiskolinti naudodamiesi savo išmaniuoju ar net paprastu telefonu. Tiesa,nemokama paskola suteikiama tik internetu, SMS žinute ar skambučiu to padaryti greičiausiai nepavyks, nes nebūsite patvirtinę savo numerio kredito bendrovėje. Jei paskolos prašymas bus patenkintas, kol nuvyksite iki prekybos centro pinigai jau tikrai bus atsidūrę Jūsų sąskaitoje.

Kas gali gauti nemokama paskolą:
Kaip jau minėjome, nemokama paskola suteikiama tiems, kurie skolinasi pirmą kartą. Tai reiškia, kad iki paskolos gavimo negalite būti buvęs tos kredito bendrovės, iš kurios planuojate imti nemokamą paskolą, klientas. Be šios sąlygos galioja ir visos kitos standartinės sąlygos imant paskolą: jokių pradelstų įsiskolinimų, pakankamos pajamos ir kiti reikalavimai, kurie taikomi visiems klientams ir yra nustatyti kredito bendrovės taisyklėse bei Lietuvos Respublikos įstatymuose.